goed om te weten

 

Goed om te weten: 

De uitvaartnestjes zijn volledig fair trade gemaakt. Dit betekend dat er geen kinderarbeid aan te pas is gekomen en dat de makers een eerlijke prijs hebben gekregen voor hun inspanningen.

 

De uitvaartnestjes zijn gemaakt van natuurlijke pure schapenwol. 

 

Het is goed om te weten dat bijna ieder crematorium in Nederland uitvaartnestjes van 100% wol accepteert. 

Om zeker te zijn, raad ik je aan om dit na te laten vragen door je uitvaartondernemer bij het crematorium van jouw keuze. 

Goed om te weten is dat begraven altijd kan.

 

Ook goed om te weten is dat omdat het om een natuurproduct gaat, er geen standaard is. Dit komt omdat er gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke vacht van het schaap. 

 

Goed om te weten is dat het uitvaartnestje bij gebruik altijd ondersteund dient te worden.

 

Ook invloeden van buitenaf kunnen effect hebben op het uitvaartnestje. Het is daarom belangrijk om hier bewust aan te denken en met zorg met het uitvaartnestje om te gaan, zodat invloeden op de wol zoveel mogelijk worden vermeden. 

 

Goed om te weten is dat het uitvaartnestje alleen terug kan worden gestuurd wanneer deze ongebruikt is gebleven.  Het is goed om van te voren te controleren of de grootte van het uitvaartnestje passend is voor jouw kindje.

 

Goed om te weten is dat de uitvaartnestjes gratis worden verzonden binnen Nederland. Wil je achteraf toch nog een extra bloementoef of meer hartjes bestellen worden er wel bezorgkosten gerekend. Ook voor adressen buiten Nederland zullen er bezorgkosten worden gerekend.

 

 

 

 

kvk nummer: 87786087